Nå er tiden inne for å sikre hjemmenettverket og sine enheter med VPN, Virtual private Network. Dette er ekspertenes svar på Tor, et skjult nettverk brukt av underverdenen. Men man trenger ikke være gangster for å skjule sine spor fra dem som vil deg vondt. Eller statlige organ for den saks skyld.

Skal du skaffe deg et VPN, bør du se over hvilke muligheter du har. Vil du ha et VPN som kan sikre store verdier som kalles bedriftshemmeligheter, eller vil du sikre familien for identitetstyveri og overvåkning. Er du ute og reiser og kobles over fra private til offentlige nettverk du overhodet ikke har kontroll over?

Ja, da er løsningen VPN.

ExpressVPN

ExpressVPN er en leverandør som står i bresjen for å gi deg en trygg og behagelig internettid uten sporing og informasjonskapsler. Vil du ha bredere tilgang og blokkeringsfri surfing, er det ExpressVPN du velger.

Vil du være anonym selv i offentlige rom uten at noen korrumperer forbindelsene dine, velg smart. Nettsiden og kundeservicen på ExpressVPN er gjennomført og på flytende norsk, godt å vite når man er helt ny. Bruk nettverksutvidelsene i Crome og Firefox for beste oppetid.

Reiser du ofte, fins allerede servere i 160 lokasjoner og land.

NordVPN

Med NordVPN vil du få en krystallklar frihet på nett uten begrensninger. Det de gjør er å blokkeres synligheten slik at du forblir anonym, privat når du vil og døgnkontinuerlig tilgjengelig.

NordVPN virker bredt på alle enheter i hjem og på kontoret, slik at ikke bare datamaskin blir trygg. Her kobler man i alt 6 enheter til hver konto for sikrere nettbruk. Hvilket system du bruker, er ikke av betydning.

NordVPN garanterer stabil tilgang, noe man ikke opplever hver dag. VPN nettverket forsinker ikke datatrafikken, men gjør den i stedet inaktiv og ubetydelig.

F-Secure

F-Secure tilbyr helhetlige løsninger for dem som vil ha en beskyttet nettbruk. Her fins i alt 6 forskjellige opplegg for alle og enhver. Utmerket til bedrifter som er i gang med å gjøre sine store bykst oppover bransjestigen.

Man trenger ikke være bekymret for at ikke konfidensiell informasjon er safe. F-Secure gjør det enkelt med en 256-bits kryptering som brukes i militær presisjon under oppdrag.

De består av dyktige programmerere og har tilgang på moderne teknologi som gir deg den beste beskyttelsen for nettverk, tilkobling og alle enhetene man er i besittelse av. Med høy sikkerhet i alle ledd, er sjansene mindre for tap av verdier.

Har man ikke VPN-sikkerhet uten det private nettverket?

Internett er blitt så stort og omfattende at det ikke går an å si om nettet er trygt lenger. Selv om intensjonene er gode i mange tilfeller, er det alt for mange som er ute etter dine verdier. Og dem kan de skaffe online.

Det er ganske skummelt å tenke på hvem som kan ha tatt kontroll over din private sfære uten at du aner noen ting. Du synes sikkert det er greit at amerikanerne overvåker deg, men hvorfor synes du det er skummelt at kinesere og russere overvåker deg? Jo, de er mindre like oss. Det er hvert fall hva myndighetene vil ha oss til å tenke og tro.

Sporing og informasjonskapsler skal alltid være skjulte for tredjeparter, men i mange V&B brev, finner vi likevel tegn som tyder på at slik informasjon kan bli delt og til og med solgt videre.

Med VPN kan ikke lenger disse skjulte fiendene få overtaket på deg. Det er nå du har tatt kontrollen med VPN systemet koblet opp både i huset, på mobilen, på avdelingen i kontoret og over alt du måtte tenke deg.

VPN er framtiden akkurat nå.