Datasikkerhet for bedrifter

Virker det som om at andre vet om planene deres og ser ut til å komme dere i forkjøpet når planene skal ut i livet? Er du ikke sikker på om at nettverket deres er godt nok, eller om kriminelle har oversikt over hva dere gjør til en hver tid? Har kunder av deg begynt å klage på at informasjon er lekket?

Løsningen kan være et profesjonelt VPN nettverk med gradert kryptering.

 

Med VPN for bedrifter

Bedrifter bruker vanligvis godt graderte nettverk som er satt opp for å hindre uvedkommende i å stjele bedriftshemmeligheter fra dem. Men likevel klarer kriminelle å stjele både informasjon og ikke minst store summer fra dem. Det er ikke lenge seden man hørte om slue oppringinger der vedkommende utga seg for å være en høytstående sjef i den internasjonale avdelingen. Dermed ble uttak initiert og pengene ut av landet.

Dessuten kan det hende det er mange som bruker nettet ditt. Det kan føre til mer ustabilt nett, at kriminelle handlinger blir knyttet til din bedrift fordi det har skjedd på ditt nett også videre.

Her skal vi se hva et VPN kan gjøre for bedriften.

 

Bedriftsløsning med VPN

Med en strømlinjet VPN løsning får bedriften økt sikkerhet uten omlegging. Det betyr at man vil skjule sine spor på internett og bli lurt av farlig spam som sendes som vanlig post gjennom nettilgangen. Har man flere bruker på listen kan man velge individuelle eller delte IP-adresser. Adressene er fiktive og skjult for omverden. Bedriftshemmelighetene er trygge og ivaretatt.

Dersom man ønsker VPN for sin bedrift, vil man få en dedikert kunderådgiver som alltid vil stille opp når det skulle være noe. Her kan man ta opp problemer og få råd til løsninger på kort tid. Denne kundeservicen vil til og med være døgnkontinuerlig i de aller fleste tilfeller.

Oppdateringer og nye nivå vil bli annonsert i god tid, og lagt til tider der aktiviteten er lavest. Det er enkelt å konfigurere alle brukerne selv fra en konto for administrasjon.

Så hva vil bedriften få igjen for å bruke VPN?

 

Fordeler med VPN for bedrifter

For en bedrift som ikke vil få stjålet informasjon som ansattes personalia, er det svært viktig med et sikkert nettverk. VPN fungerer slik at bedriften vil bli online, men i et lukket system. Ingen uvedkommende kan trenge inn, fordi de ikke kan lese krypteringen eller vite hvor bedriften befinner seg.

Dette garanteres fordi datatrafikk verken er synlig eller loggføres. Det innebærer også at ikke VPN selskapet kjenner alle detaljene, slik at ikke informasjon skal strømme ut fra dem.

Servere er plassert ut over hele kloden, noe som gjør at datatrafikken alltid vil ha en nærliggende server. CyberGhost har for eksempel nesten 4000 servere og brukes derfor av mange bedrifter i dag.

Krypteringen er like sterk som den som brukes av det militære. Det betyr at selv tredjepart selskaper ikke kan få innblikk i hva dere driver med. Dette kan være svært viktig for bedrifter som markedsføres på nett, fordi selgere og uærlige personer kan prøve å skade bedriften på forskjellige måter.

Hva vet vi egentlig om overvåkning og hva det brukes til?

 

Konklusjon

VPN for bedrifter er helt avgjørende oppgradering i dag, fordi farene står i kø. Det kan tross alt bety forskjellen på suksess eller hurtig konkurs.

En hver bedrift med ambisjoner bør tenke på en eller annen form for beskyttelse, og VPN er et selvfungerende system som er enkelt å integrere.

Det kan være svært ødeleggende om kunderelasjonene svikter, for uten sikre betalingsløsninger vil bedriften stå i fare for å havne i bakleksa.

En VPN løsning kan være aktuelt også for din bedrift i dagens uoversiktlige digitale verden.