Det er allerede mange som surfer uten å tenke på cookies, tredjeparter og det å føle seg overvåket til enhver tid. Hva som egentlig foregår på nett kan de slippe å tenke på, fordi VPN nettverket beskytter dem og holder surfingen anonym og skjult.

Men hvilke VPN bør man velge? Det er flere ting å ta med i betraktingen, slik som pris, type kryptering og hvor mange servere som man kan koble seg opp mot. Med de beste tilbudene kan man beskytte flere enheter på en gang.

Her skal vi se på 3 populære VPN som brukes av mange allerede.

F-Secure

F-Secure er en VPN som kan benyttes både av private og bedrifter. For det første sørger F-Secure for at man ikke vil oppleve at hackere får tilgang med å pøse på med virus og mal-ware som ødelegger datamaskinen og forbindelsen. Foruten virusbeskyttelse vil alle transaksjoner beskyttes med ytterligere tiltak. Dessuten kan man sette opp nettverket slik at den automatisk begrense tilgangen. Har man barn som surfer mye på fritiden, slipper man at de utsettes for harmfulle ytringer og innhold.

Med F-Secure vil man kunne kontrollere ruteren uten kostnad eller skanne dataen for harmfulle element, fjerne virus og oppdage nye farer. Dessuten vil tilgangen jevnlig sjekkes for å hindre uvedkommende til å koble seg opp.

F-Secure finnes på flere nivå, kalt Total, Safe, Freedome, Key, Internet Security og Anti-Virus. Tar du trusselen på alvor? Det bør du kanskje, over 100 millioner passord er allerede på avveie. Prisen er god, fra 545 per år, men blir billigere for lenger avtale.

Handle på Power og få gode tilbud på F-Secure VPN!

NordVPN

Med NordVPN forblir man trygg uansett hva som skulle skje, når man surfer på nett. Og internett-sikkerhet har blitt mer og mer viktig i våre dager. NordVPN gjør det enkelt for brukerne å logge på den avgrensete nettet som vil fjerne alle spor. Du trenger ikke tenke på at storebror følger med, men heller ikke at uvedkommende tar dine sensitive data til sin vinning. NordVPN bruker militærgradert kryptering og lar datamaskinen, nettbrettet og mobilen fungere optimalt til en hver tid.

NordVPN regnes som et robust private nettverk med ypperlige funksjoner, uansett om du er hjemme eller på reise. Mange kaller det for det ekte internett som åpner seg når man bruker en NordVPN beskyttelse. Selv om internett allerede er ganske åpent, vil man for eksempel kunne spille på automater når man bruker NordVPN.

Hele 6 enheter kan beskyttes til en hver tid, så har du en ruter med nettverk i hjemmet for PC, mobil og andre enheter, vil de være helt sikre. Føl deg 100% trygg med NordVPN online. Tre-års avtalen gir en månedlig belastning på 2,99$, knapt 25 kroner.

CyberGhost

CyberGhost er blant de mest populære VPN nettverkene blant brukere. Her finner man ingen geo-begrensninger eller stengte dører. Man kan til og med få tilgang til blokkerte nettsider og bruke nettet til å laste ned peer-2-peer torrents. Det vil si filmer eller innhold som har begrenset tilgang. For eksempel fotballsendinger. Det er også mulig å få bedre tilbud på nett.

Med CyberGhost er man anonym på nett, noe mange streber etter. Ingenting vil bli å spore slik at ikke e-posten fylles opp av intetsigende reklame. Selv i offentlige rom vil man være trygg, da det finnes mange servere tilgjengelig (i alt 3689) å koble seg opp mot. En enkel digital løsning er satt opp for privatpersoner og bedrifter som vil sikre sine verdier og sitt privatliv.

Hørt at Facebook-kontoer har blitt hacket? Sørg for sikker surfing med CyberGhost.

Oppsummering

VPN nettverk er kommet for å bli. Oppfinnelsen er slettes ikke ny, men etterspørselen har skutt i været etter alle avsløringene. Egentlig burde VPN nettverk vært en selvfølge fra starten av, men på grunn av at mange bruker nettet for kriminelle aktiviteter, har myndighetene ventet med det. Nå er det klart for at også du skal være hundre prosent anonym på nett.