VPN er systemet som gir sikrere og mer anonym surfing på nettet. Har du installert VPN på din bærbare datamaskin eller nettbrettet, er du også sikret når du er på tur. Hvis du drar på ferie med bikkja og familien kan dere føle dere trygge for CIA, overvåkningspolitiet eller at andre sjekker ut Internett-bruken deres.

Folk blir stadig mer opptatt av personvern når de er på nettet. Og det med rette. Det er snart ikke grenser for hvor mye informasjon en kan hente ut om en person bare ved å ha tilgang til vedkommendes surfedata og vaner. For øyeblikket er proxy eller VPN de beste måtene å reservere seg mot dette på. Det gjelder både når du befinner deg i heimen og når du beveger det utenfor husets fire vegger. Husk derfor VPN på tur.

Trygg pakking og surfing

Så uansett hvor ferden går, alle skal med. Det gjelder også den firbeinte som helst trives i et hundebur fra https://www.billige-hundebur.com. Sørg for at det er et som er romslig nok og passer i bilen. Datautstyret og mobile enheter er det nest viktigste. Det som ikke får plass i lommene, bør legges støtsikkert på egnet sted.

En VPN tjener tar i utgangspunktet ikke noe fysisk plass. Den befinner seg forhåpentligvis inne i enhetene. Med både reiseforsikring og VPN i boks før du drar av sted, bør du føle deg rimelig trygg.

Har du ennå ikke VPN?

Det er ikke for sent å ordne det før du drar. Det er også mulig å fikse det underveis, hvis du plutselig føler behovet for det. Hvis det er familien som er på tur, kan det være greit med et abonnement som dekker flere enheter. Husk det gjerne er både bærbare datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og kanskje enda flere apparater som beveger seg ut på nettet.

De fleste tilbydere kan da også lokke med en gratis prøvemåned. Da koster det ingenting å komme i gang.

Se norsk tv i utlandet

Du vet ikke at du savner NRK før du ikke lenger har tilgang. Er du stasjonert i utlandet, vil du plutselig se at du ikke lenger får strømme tjenester fra hjemlandet. Det har noe med at kanalene bare har rettigheter til å sende de fleste programmene på sendeplanen innenfor Norges grenser.

Det er en ting en VPN kan fikse for deg. Når du er på nettet, vil nemlig ikke mottakeren se avsenderadressen din.

Lykke til med trygt Internett og fri strømming med VPN.