Mange grundere og oppfinnere får plutselig gode idéer. Men i motsetning til hva mange tro, ligger det nok mye mer arbeid bak. Det er når man ser sammenhenger og nye bruksområder at alt faller på plass.

Vi kan tenke oss hvordan adrenalinet bruste da Isaac newton forstod sammenhengen mellom krefter (energi) og masse (vekt) i bevegelse.

Eller når Elon Musk forstod at det var gjennom internettløsninger for betaling at han kunne oppfylle og utforske sine aller mest utrolige ideer, fra el-biler (Tesla) til herredømme i hele solsystemet (Space-X).

Sitter du på en genial idé?

Det er også nemlig mange oppfinnere opp gjennom tiden som aldri har fått den heder og ære som de fortjente. I stedet har andre hatt en teft for business og makt.

Det kan også hende du har brukt internett for å komme fram til løsninger, sett sammenhenger ingen andre har gjort før deg, eller kombinert to metoder for å bli rik.

Vel, om du har lyst til at idéen skal forbli din, så bør du sørge for at du surfer trygt og nett-beskyttet.

Skjerm dine ideer med VPN.

Gründervirksomhet

Driver du innovasjon og utvikling, er du sikkert opptatt av opphavsretten. Uten å vite hvem som har kontroll over dine bevegelser på nett, er det vanskelig å holde på innholdet. Med VPN vil alt bli kryptert med militær presisjon. Det vil være som å bryte inn i en Franz Jæger på 5000 meters dyp. Med bind for øynene og uten dykkerutstyr.

Er man gründer, er man ofte svært bevisst på nye smarte løsninger, men kanskje ikke så opptatt av sikkerhet. Men med VPN er alt klappet og klart for enda en suksesshistorie. Ingen viktige detaljer vil bli lekket, og ingen kan vite hva som blir skapt. Det betyr at når man er klar for avdukingen, så vil alt være nytt for verden.

Med VPN kan man sikre en datamaskin eller flere med en og samme konto. Men også nettbrett, smartmobiler og andre digitale enheter som kan bli overvåket. Til og med datatilgangen kan sikres for trygge forbindelser.

Bedriftshemmeligheter

Som en bedrift i markedet er man alltid i stor konkurranse med andre. Dersom man skal skaffe seg bedriftsfordeler, må man passe på å ikke bli overvåket. Det er likevel grunn til å tro at dersom man skjuler virksomheten totalt, så vil andre fatte mistanke. Derfor kan man velge en løsning med delvis eller periodevis beskyttelse. På denne måten vil bedriftshemmelighetene være trygge.

Hvorfor er dette viktig? La oss si at dere har kunnskap ikke andre sitter på. Dette kan brukes til å bli en autoritet i markedet, som vil gjøre at dere kan fortsette driften og ekspandere. En hver bedriftseiers drøm.

Et kontorlandskap man beskyttes mot inntrengere med VPN og med det sikre nettverket kan man også begrense de ansattes tilgang. Slik at de kan fokusere på arbeid, og ikke sosiale medier.

Oppsummering

Geniale idéer er ofte noe man må holde for seg selv, hvert fall om de kan brukes til å bli markedsledende innenfor en bransje. Kanskje man har klart å utvikle en app som kan hjelpe mange til bedre liv, eller en metode for å bli kvitt farlig avfall. Selv om disse tingene er viktige ting som fortjener dagens lys, må man passe seg for at ingen stjeler idéene.

Man kan både sikre datamaskiner og nettverkstilgang med VPN. For å surfe helt fritt og uten å bli overvåket, er dette løsningen. Innholdet krypteres og bedriften beholder alle sine hemmeligheter for seg selv. Så, når man lanserer planene, så er man verdensledende.